renebeltjens.reismee.nl

Van Miradoux naar Air sus L'Adour

Van Miradoux naar Air sur l 'Adour.

Vanuit Miradoux, na een stevig ontbijt, afscheid genomen van Thérese en op weg gegaan. Bewolking en fris tot in de middag. Vandaag niet veel bijzonderheden meegemaakt op een Duitser die zich verlopen had en het Jacobspad kwijt was. Hij kwam uit Augsburg en was eind maart in de sneeuw vertrokken. Het pad dat vond hij wel weer, zei hij. Ze zijn immers al 2 keer in Frankrijk geweest met z'n allen. Ik was net in de gite in Air sur l'Adour toen een hevig onweer losbarstte. Gisteren 110 en vandaag 115 km gefietst. de eindstand tot nu toe is 1700 km gefietst maar niet allemaal effectief vanwege omwegen dwalingen door steden en verrijdingen.

Foto toevoegen

Of verstuur meerdere foto's in een keer. *beta*


Foto's in deze serie

Er zijn geen foto's voor deze serie

Reacties

Reacties

Wim Nab

Hallo René
Het is iedere keer weer interessant om te lezen wat jij schrijft over jouw belevenissen tijdens deze tocht. De prachtige foto, s toegevoegd maakt het geheel compleet. Blijf dit vooral doen.
Vooral fijn om te lezen dat het jouw goed gaat en de tocht goed verloopt.
Toch niet vergeten af en toe een liter wijn te kopen en deze niet met drieën opdrinken maar hoogstens met twee (of alleen). Volgens mij geeft dat “vleugels” tijdens het fietsen.
Nog heel veel succes en geniet weer verder.
Het is nu al een geweldige prestatie.
Chapeau
Groeten Wim

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!