renebeltjens.reismee.nl

vervolg foto's

Vanmorgen gingen we de mist in

Reacties

Reacties

Felix Willems

Dag René,

Het begint op te schieten voor jou. Bedankt weer voor de mooie foto's, vooral die van Cruz de Ferro op 1504 meter maakte weer indruk op mij. Alleen heb jij nou beter weer dan wij toen. De afdaling in stromende koude regen naar El Acebo zal ik niet snel meer vergeten. Je heb maar geluk met je koempel Roberto die je van alles vertaald. Fijn dat jullie samen optrekken. In Melick was het donderdagavond paniek prijs Harry Wolters. Hij werd plotseling weggeroepen omdat , naar later bleek, zijn keuken uitgebrand was door een defect in de koelkast. Het was een vreselijke aanblik vrijdagmorgen toen ik even bij hem langs ging.
Steek in Santiago maar op mijn kosten een kaarsje aan voor Harry en Kitty op een voorspoedige herstel van alle schade. Tot je volgende verhaal.
Groetjes van Syta en Felix

Felix Willems

Het moest natuurlijk zijn: In Melick was er donderdagavond j.l. paniek bij Harrie Wolters thuis.

Felix

Romy & Rob

Ha pap,

Kreeg vanmorgen van mama het bericht dat je je missie voltooid hebt! Proficiat! We zijn super trots op je! Natuurlijk zijn we ook blij dat je er weer bijna bent want we beginnen je nu wel (en zeker mama) behoorlijk te missen.
Gisteren hebben we ons vrijgezellenfeest gehad en ik (Rob) ben daarbij behoorlijk onder de kar gekomen. Vandaag dus maar even rustig aan! Was supergezellig. We zijn gaan Jeep crossen in de bossen op bijzonder ruig terrein. Je zult de foto's zien zodra je terug bent. Nou... geniet van je laatste dagen in Spanje en tot volgende week!

Liefs,
Romy en Rob

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!